Brandstedt Marketing presenterar

Företagscenter i Växjö – Kontorshotell i Växjö som är ett projekt där vi med nära samarbete med Håkan Gunnarsson utvecklar hemsidan.

Företagscenter i Växjö – Kontorshotell i Växjö

Företagscenter i Växjö har kompletta lösningar för er verksamhet. Plusvärden som träningshall med gym och bastu och restaurang m.m. Läs mer på Företagscenter i Växjö – Kontorshotell i Växjö

RUM FRÅN 9 kvm.

Företagscenter i Växjö erbjuder allt från kontor på 9m2 till flera tusen kvadratmeter kontorsytor. Vi anpassar oss till kundens behov och möjligheter genom flexibla hyresavtal och attraktiva hyresnivåer.

Här kan du växa efterhand som du har behov. Vi prioriterar en stor flexibilitet och lyhördhet mot våra hyresgäster och erbjuder även lösningar som flexibla arbetsplatser t.ex. en arbetsplats i ett större kontorsrum tillsammans med andra hyresgäster/arbetsplatser.

Vår starka ambition är att våra hyresgäster ska växa och utvecklas genom ett nätverksbyggande och aktiviteter tillsammans med andra hyresgäster. Vi erbjuder också andra mötesplatser som konferensrum, mindre utbildningslokaler m.m. i direkt anslutning till våra kontorslokaler, dessa disponeras fritt av våra hyresgäster.

Relaterade länkar:
Företagscenter i Växjö
Brandstedt Marketing

Företagscenter i Växjö - Kontorshotell i Växjö