Var aldrig utan en säkerhetskopia.

Vi kan hjälpa till med

Säkerhetskopiera regelbundet

De flesta webbplatsägare inser inte vikten av att säkerhetskopiera regelbundet. Detta är ett misstag som de vanligtvis fortsätter att göra tills deras webbplats blir hackad och de förlorar mycket data. Det är synd att de flesta webbplatsägare behöver uppleva förlust av data i syfte att lära sig vikten av att säkerhetskopiera.

Underhåll

Att underhålla en hemsida är inte så svårt men tidskrävande. Det är en pågående process för hackarna att försöka komma in på din sida. Det vanligaste sättet att hacka sig in på en hemsida är att gissa användarnamn och lösenord. Sedan kommer buggar i tillägg och teman. Det är inte alltid synligt när hemsidan har blivit hackad. Webbhotellen brukar ha koll på om man blir hackad och stänger sida, men det är ditt jobb att återställa din hemsida.

Det finns tre huvudorsaker till att du blir hackad

  • De vill använda den för att skicka ut skräppost.
  • De vill få tillgång till dina data, e-postlista, kreditkortsinformation , etc.
  • De vill få tillgång till din webbplats och få den att ladda ner skadliga program till din slutanvändarens dator eller de vill installera skadlig programvara för användning på din webbplats.

Tre viktiga punkter för din hemsida

  • Skapa ett ”starkt” lösenord, använd inte ord och namn. Minst åtta (8) tecken med special tecken och Stora och Små bokstäver. Kan se ut såhär: bL@AVa!bvf
  • Uppdatera WordPress Core filer, Teman och Tillägg minst en gång i veckan och ta en säkerhetskopia innan uppdatering sker
  • Även om man gör allt för att hindra hackare att utnyttja ditt webbutrymme så kan man räkna med att man blir hackad förr eller senare. Det är då som säkerhetskopian kommer in. Var aldrig utan en säkerhetskopia.

Vi erbjuder säkerhetskopiering

en gång/vecka löpande i 3 månader och en gång/månad löpande i 12 månader. Det innebär att du kommer att ha backuper för 1 år tillbaka i tiden.

Kontakta Oss