Kontakta

KONTAKTA OSS

Marknaden av webbutvecklare och webbyråer är stor och det är som företag oftast svårt att välja rätt webblösning. Vi har jobbat många år i branschen och kan hjälpa ditt företag till rätt webblösning.

Söker du efter en webbyrå som kan hjälpa dig att reda ut hur du skall få din idé att bli verklighet så ställ frågan till oss.


Manuellt Aktiverade Popups Av Besökaren

WEBBDESIGN

Vi tar vår kompetens och erfarenhet för att bidra till att dina idéer blir verklighet.

Vi erbjuder Design med kvalitet

Webbdesign med kvalitet är centrum i vår verksamhet och tjänster. Din webbplats är ofta det första kunderna ser. Vi använder sofistikerade konstruktionsprinciper för att skapa den perfekta harmonin mellan konst och funktionalitet. Våra webbplatser är snygga, estetiskt tilltalande och lätt att utforska. Du och dina kunder kommer att älska att både titta och utforska din webbplats.

edd

Mobil vänliga webbplatser

Mobil surfning är på uppgång. Studier visar att kunder som surfar på mobila enheter är mer benägna att agera när de hittar den service de söker. Du vill inte gå miste om dessa konsumenter. Våra webbplatser är alltid mobil vänliga så att du kan hålla jämna steg med kundernas livsstilar.

Content Management System

En CMS är ett lättanvänt, interaktivt webbverktyg som möjliggör att du kan lätt lägga innehåll på din webbplats.

Kontaktformulär

Vi anpassar kontaktformulär efter dina behov och ger dina kunder möjlighet att kontakta dig direkt från webbplatsen.

En responsiv webbplats anpassar sig automatiskt till den skärm den visas på, så det alltid ser bra ut.

Wordpress som CMS

Du kanske inte vet att WordPress är ett utmärkt verktyg att presentera innehåll på din webbsida med många tillägg (plugin).

SEO Optimerad

Sökmotoroptimering är viktigt för att få trafik till din webbplats. Vi kan sätta upp din webbplats och göra den sökbar på nätet.

u

Support

Under och efter projektet, ger vi alltid stöd. Oavsett din fråga är, kommer vi att ha ett svar.

Sliders

Visa upp dina produkter eller tjänster på ett effektivt sätt. Ge dina idéer liv med bilder i sliders.

Det är viktigt att din webbplats underhålls. Uppdatering av Tema, Tillägg och Säkerhetskopiering är ett måste. Det är som en bil, service är en självklarhet men på webbplatsen måste det göras oftare.

Typsnitt

Typsnitt (Font) är lika viktigt som bra bilder för hur webbplatsen ser ut för dina besökare. Hos oss har du över 700 typsnitt att välja mellan.