Är WordPress bara ett bloggverktyg

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Är WordPress bara ett bloggverktyg

WordPress är ett så kallat ”CMS” (Content Management System) vilket är facktermen för ett system som på ett smidigt sätt gör det möjligt för dig att administrera innehållet på din webbplats utan att röra den underliggande koden. WordPress var ursprungligen menat som ett bloggverktyg, men har tack vare sin enorma flexibilitet blivit ett bra val för att driva alla möjliga webbplatser. Att WordPress uppskattas ligga till grund för nära en fjärdedel av alla webbplatser på hela nätet är en bra indikator på dess popularitet. Så Är WordPress bara ett bloggverktyg ? Svaret är nej.

Varför ska jag välja WordPress?

Tack vare systemets popularitet har hundratusentals utvecklare världen över släppt kvalitativa tredjeparts-funktioner, så kallade ”plugins”, för nästan allt möjligt. Behöver du ett bildgalleri? Kanske ett kontaktformulär? Eller varför inte en webbshop?

Att avancerade funktioner som dessa finns tillgängliga, ofta helt gratis eller till ett mindre belopp, innebär att vi som webbyrå kan erbjuda kompletta webbplatser med avancerade funktioner till riktigt bra pris. Istället för att lägga hundratals timmar på att bygga systemet bakom en webbutik från grunden, kan det räcka med att vi lägger ett tiotal timmar på dess design och konfiguration. Mer funktionalitet för era pengar, helt enkelt.

More to explorer

Dice Vice Lanserar en ny Knowledge Base

Dice Vice Lanserar en ny Knowledge Base (kunskapsbas) eller rättare sagt, vi flyttar den. Här kommer ni att hitta otaliga frågor som

Sim Racing Setup Guide

With the forthcoming release of WSC there will be an ever increasing demand for the knowledge of race setups.

Drivers Behaviors Sim Racing

Never run into the back of someone in front of you. This is probably one of the silliest things one driver can do to another.