Vid byte av tema så gick layouten och la sig. Ska fixa sidan a.s.a.p.

Lars Olsson Växjö Curriculum vitae

Välkommen till Lars Olsson Växjö Curriculum vitae

Här är mina Utbildningar, Yrkeserfarenhet och Vissa Färdigheter

Man brukar uppfatta mig som en person full av liv och idéer och visst är det så. Min erfarenhet gör mig till en erfaren lagspelare med beslutsförmåga och egen drivkraft. Som person är jag självständig, samarbetsvillig, målmedveten och positiv till att lära mig nytt. Har alltid något på gång och brinner för det jag gör och engagerar mig till 100%. Trivs att jobba i en stimulerande och utmanande miljö där rörlighet, social kompetens och service mot uppdragsgivare är i fokus..

Utbildningar, Yrkeserfarenhet och vissa färdigheter kan endast ses på en desktop dator

YRKESERFARENHET

HANDLEDARE/ASSISTENT/COACH

Distanssupport i Väst/Nybro Distanssupport i Väst / IT-Lyftet Numera Titiko
(Uppsagd p.g.a Kronisk Sjukdom)

IT-SUPPORT
Växjö Kommun SoB Bokelundsskolan

ELEKTRONIKMONTÖR

Kraftelektronik AB (2004.06 – 2004.07 / 2004.09 – 2004.10)

ELEKTRONIKMONTÖR

Stathmos AB, Växjö
Montering och kalibrering av vågar för leverans

ELEKTRONIKMONTÖR

Telub/Trienta Elektronik AB 
Hade Licens för mjuklödning då det gällde hög teknologisk elektronika arbeten. 

BILSKADEREPARATÖR

Folksam Auto, Växjö
Reparation av krockskadade bilar.

SERVICEMAN

ESSO Storgatan 81, Växjö Kassabiträde, Rekonditionerar m.m.

UTBILDNINGAR

CNC-OPERATÖR

Lernia AB, Växjö

UTVECKLINGSPSYKOLOGI m.m.

S:t Sigfrids Folkhögskolan, Växjö

DATORKUNSKAP

TBV, Växjö

WEBBDESIGN

IT-Studion, Växjö 

EL-TELETEKNISK GRUNDKURS

AMU-Center, Växjö Gick inte utbildningen klar, fick erbjudande om jobb på Telub AB

BILSKADEREPARATÖR

Gymnasieskolan, Kungsmadskolan Växjö 2-årig gymnasielinje

Vissa Färdigheter

Mina intressen är förutom min stora familj och allt vad det innebär, utveckla hemsidor, Formel 1, Sim racing, Racing och Växjö Lakers. Har livstidsabonnemang hos Elegant Themes  och älskar att jobba med teman som DIVI och EXTRA.

Har några egna hemsidor som jag utvecklar:

Till släkt och vänner har jag t.ex. utvecklat Salt & Pepper i Växjö, Bilrekond i Valeryd

Det har blivit några hemsidor, som t.ex.

Frågor? Kontakta mig gärna!