Webbdesign Växjö

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Webbdesign Växjö

Vad ska jag som kund tänka på? Nedan finns några punkter.

Undvik animerat innehåll

Det är ett etablerat faktum att en besökare på en hemsida kommer att distraheras av layouten när man ska läsa dess innehåll. Detta gäller framför allt rörligt (animerat) innehåll på hemsida. Håll detta till ett minimum. Lägg in det på sådant som du tycker är viktigt och vill att besökaren ska uppmärksamma. Så kallade CTA (Call To Action)

Bli Involverad

Som kund ska du vara involverad. Skicka innehåll så fort som möjligt, som bilder och copyrights texter. Be att få en preview länk när det passar webbyrån.

UX Design

User experience (UX) design är processen att skapa produkter som ger meningsfulla och personligen relevanta upplevelser. Detta innebär en noggrann utformning av både en produkts användbarhet och nöjet konsumenterna kommer att derivera från att använda den. Det handlar också om hela processen att förvärva och integrera produkten, inklusive aspekter av branding, design, användarvänlighet och funktion.

Mobilvänlig layout

Kommer webbsidan att vara mobilvänlig? En mobilvänlig (responsiv) webbplats anpassar sig automatiskt till den skärm den visas på så det alltid ser bra ut och är lättläst.

More to explorer

Sim Racing Setup Guide

With the forthcoming release of WSC there will be an ever increasing demand for the knowledge of race setups.

Drivers Behaviors Sim Racing

Never run into the back of someone in front of you. This is probably one of the silliest things one driver can do to another.

Icon Between Columns Elementor

Are you a Sender? If you a sender we have some guideline to help you! CLICK HERE CLICK HERE Are you a Shipper? If