Webbdesign Växjö

Vad ska jag som kund tänka på? Nedan finns några punkter.

Undvik animerat innehåll

Det är ett etablerat faktum att en besökare på en hemsida kommer att distraheras av layouten när man ska läsa dess innehåll. Detta gäller framför allt rörligt (animerat) innehåll på hemsida. Håll detta till ett minimum. Lägg in det på sådant som du tycker är viktigt och vill att besökaren ska uppmärksamma. Så kallade CTA (Call To Action)

Bli Involverad

Som kund ska du vara involverad. Skicka innehåll så fort som möjligt, som bilder och copyrights texter. Be att få en preview länk när det passar webbyrån.

UX Design

User experience (UX) design är processen att skapa produkter som ger meningsfulla och personligen relevanta upplevelser. Detta innebär en noggrann utformning av både en produkts användbarhet och nöjet konsumenterna kommer att derivera från att använda den. Det handlar också om hela processen att förvärva och integrera produkten, inklusive aspekter av branding, design, användarvänlighet och funktion.

Mobilvänlig layout

Kommer webbsidan att vara mobilvänlig? En mobilvänlig (responsiv) webbplats anpassar sig automatiskt till den skärm den visas på så det alltid ser bra ut och är lättläst.